01. Website HoReCa cu Sistem de Rezervări Online și multiple funcționalități integrate pentru o experiență optimă a utilizatorului.

Acest proiect a fost realizat după o colaborare frumoasă și constructivă cu clientul nostru. Am avut ocazia să vizităm locația pensiunii și a restaurantului și să vedem fluxul de lucru din cadrul afacerii. Pe baza acestor informații, am adaptat sistemul dezvoltat pentru a eficientiza procesul de lucru și pentru a satisface nevoile specifice ale business-ului.

Sistemul de rezervări online dezvoltat de noi a fost proiectat pentru a oferi o experiență optimă pentru utilizatori, dar și pentru a sprijini procesul de lucru din cadrul restaurantului. Integrarea cu booking și Oblio asigură o gestiune eficientă a rezervărilor, evitând astfel suprapunerea acestora și optimizând fluxul de clienți.

Prin integrarea cu Sodexo și Edenred, am oferit clienților posibilitatea de a plăti cu vouchere de vacanță, ceea ce a crescut accesibilitatea serviciilor și a atras un număr mai mare de clienți.

Pe lângă toate aceste funcționalități, am reușit să creăm un sistem care să se integreze perfect cu procesul de lucru din cadrul restaurantului. Am luat în considerare toate feedback-urile primite de la client și am adaptat sistemul pentru a optimiza fluxul de lucru și a reduce costurile pentru business.

02. Rebranding Pensiunea Muntele Verde

In cadrul proiectului de rebranding, am reușit să transformăm un logo vechi într-unul modern și minimalist, care să reprezinte perfect denumirea pensiunii.

Am luat inițialele denumirii “Muntele Verde” și am realizat un design care să reprezinte un munte – verde, bineînțeles. Am folosit culori pastelate și design simplu și elegant pentru a transmite un sentiment de naturalețe și relaxare.

Logo-ul nostru nou este ușor de recunoscut și transmite un sentiment de autenticitate și simplitate, ceea ce se potrivește perfect cu conceptul și imaginea pensiunii.

03. Social Media & Marketing

Setul de template-uri create pentru Pensiunea Muntele Verde  include postări pentru diverse evenimente și ocazii, precum sărbători, oferte și evenimente speciale.

Am creat și template-uri pentru postările de zi cu zi, care să includă imagini frumoase cu priveliști din jurul pensiunii și detalii despre serviciile oferite de pensiune.

Toate template-urile sunt ușor de utilizat și pot fi adaptate pentru a transmite mesajul dorit de către pensiune.

Am avut grijă să alegem imagini frumoase și relevante, care să transmită frumusețea și autenticitatea zonei

Tot ce ai nevoie online, într-un singur loc!