Publicat
IANUARIE 2021
ServiciI
Dezvoltare Web
Graphic Design
Online Marketing
client
SerenitiPro


Despre SerenitiPro

Totul a început în momentul în care Elena Ștefan, membru în cadrul Comitetului Executiv al Asociației de Feng Shui din România (I.F.S.A.R) și fondator SerenitiPro, a luat decizia curajoasă de a renunța la poziția de management în cadrul unei companii multinaționale și să își urmeze pasiunea pentru tot ceea ce înseamnă științele neconvenționale în cunoașterea și dezvoltarea personală. Poți citi aici întreaga ei poveste.

Astfel, a apărut SerenitiPro, locul în care științele neconvenționale, terapiile alternative și dezvoltarea personală au format echipa perfectă pentru a-ți oferi viața pe care ți-o dorești.

Dacă simți că ai nevoie de o îmbunătățire semnificativă în ceea ce privește productivitatea, finanțele sau relațiile cu cei din jur, poți apela cu încredere la serviciile profesionale de Feng Shui Tradițional oferite de SerenitiPro. În același timp, pentru că întotdeauna este mai bine să previi decât să tratezi, poți opta pentru analiza BaZi care te va ajuta să identifici care sunt perioadele tale cele mai favorabile și cum să le amplifici, sau care sunt perioadele mai puțin bune și ce să faci pentru a diminua impactul.

Clienții SerenitiPro, nu numai că au fost impresionați de eficiența serviciilor, o parte dintre aceștia chiar și-au dorit să aprofundeze aceste știinte. În acest sens, Elena Ștefan susține cursuri de Feng Shui Tradițional,  acreditate I.F.S.A.R (International Feng Shui Association – România) și Cursuri BaZi- Cele patru coloane ale destinului.

Alte servicii oferite: Cunsuntații Dezvoltare personala, Tratamente cu energie Reiki, Presopunctură, Reflexoterapie și Masaj somatic.

Noi, echipa Graphic Space, suntem mai mult decât conștienți de faptul că un website de calitate nu presupune doar o bună execuție atât din punct de vedere tehnic, cât și grafic. Pe acele pagini web, este o poveste scrisă cu suflet, sacrificii și multă muncă, iar noi suntem cei care ajută la expunerea acelei povești în fața celui mai mare public- mediul online.

De aceea ne-am asigurat că website-ul este bine structurat și optimizat  atât din punct de vedere SEO, cât și din punctul de vedere al vitezei de încârcare.  Prin design grafic modern și copywriting de calitate, am reușit să transmitem personalitatea caldă și energică a SerenitiPro, dar și misiunea firmei – Aceea de a te ajuta să îți optimizezi mediul și viața petru a-ți atnge potențialul maxim și a avea parte de bunăstarea mult dorită.

Funcționalități tehnice ale website-ului: 

 • Panou de Administrare
 • Design Responsive
 • Formular Contact
 • Link-uri Social Media
 • Harta Google Maps
 • Galerie Foto
 • Funcționalitate Site Bilingv
 • Blog
 • Certificat SSL
 • Statistici Google Analytics
 • Setarea culorilor si design-ului in functie de brand ID 
 • Texte si modul GDPR (politica cockies si confidentialitate);
 • Training online

A fost un proiect la care am lucrat cu mult drag, iar satisfacția noastră cea mai mare este un client mulțumit și încântat de produsul final.

 

 

Conform Feng Shui-ului Tradițional, mediul înconjurător ne influențează foarte mult șansele de succes. Sigla este reprezentată de o locuință/clădire așezată sub un munte, cu o apa în față care reprezintă mediul optim pentru avea parte de prosperitate. Alăruri îi este așezat cuvântul “Sereniti” ( eng. liniște, seninătate) strâns legat de “Pro” sugerând că bazându-ne pe indicațiile unui profesionist , puntem obține prosperitatea și liniștea mult dorită. 

Am adus o notă modernă și minimalistă logo-ului firmei, păstrând acele elemente definitorii ale brand-ului care va păstra familiarizarea clienților anteriori. 

Mediul online nu a fost singurul loc în care ne-am ocupat de branding-ul afacerii. Ne-a făcut plăcere să creăm design-ul pentru promoționale, broșuri și cărți de vizită.

Povestea merge mai departe!

După analiza sectorului de piață, ne-am aventurat în lumea rețelelor de socializare, administrând paginile de Facebook și Instagram în baza strategiei de promovare a brandului.

Ne-am axat atât pe creșterea organică a paginilor prin articole, postări informative sau motivaționale și grafică personalizată pentru fiecare dintre acestea, cât și pe  promovarea brandului prin publicitate platită, utilizând Facebook Ads pentru a promova diverse oferte și concursuri tip Giveaway.

Tot ce ai nevoie online, într-un singur loc!